Remodelarea corporala

skin-tightening.jpg

Remodelarea corporala include toate procedurile ce pot fi realizate pentru sculptarea suprafetei corporale, reducerea grasimii localizate si a celulitei, imbunatatirea tonusului muscular si al pielii.

In cadrul Clinicii Dermalife avem la dispozitie o serie de dispozitive medicale performante, de ultima generatie, non-invazive pentru a obtine efecte vizibile, durabile in timp, fara a fi nevoie de perioada de recuperare.

Dermalife dispune de cele mai noi metode de tratament atat pentru celulita cat si pentru grasimea localizata si laxitatea pielii.

O problema frecventa a doamnelor si domnisoarelor este celulita sau aspectul de „coaja de portocala”.Se estimeaza ca 80% din femeile peste 20 ani au celulita.

VelaSmooth Pro este primul dispozitiv non-invaziv, care a obtinut certificatul FDA, demonstrat clinic ca fiind cel mai eficient in tratatrea celulitei si in reducerea circumferintei corporale. Este un tratament non-chirurgical revolutionar de remodelare corporala.

Este o solutie testata pentru zone de tratament multiple:  coapse, fese,  brate, gatul, aripioare, abdomen. Vela Smooth Pro combina radiofrecventa bipolara, vacum, infrarosu si mobilizarea mecanica care functioneaza coordonat pentru rezultate optime. Radiofrecventa bipopara încălzește zona tratata, ducand la remodelarea colagenului dermic și stimuleaza producerea de noi fibre de colagen, obtinandu-se imbunatatirea tonusului pielii – skin thightening, în timp de vacuumul, infrarosul și rolele metalice concepute special manipuleaza și netezesc pielea,  duc la distrugerea celulelor grase, favorizeza drenajul limfatic și accelereaza metabolismul local, ducand la reducerea stratului de grăsime. Astfel, acest dispozitiv trateaza atat tesuturile profunde, asigurand o reducere masurabila a straturilor de grăsime și a circumferintei zonei tratate – cat si straturile superioare ale pielii, ameliorand laxitatea cutanata. Este nevoie de 2 ședințe saptamanale, numărul total de ședințe pentru o zona fiind de 12.

O alta metoda de remodelare corporala este criolipoliza. De aceasta data nu ne adresam celulitei ci tratam grasimea localizata din zona abdomenului, coapselor, genunghilor, brațelor, aripioarelor.

Criolipoliza este un tratament non-invaziv ce folosește o tehnologie performantă de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces. Procedura de criolipoliză Lipocryo reduce eficient țesutul adipos localizat având un sistem de răcire controlat, încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, sunt afectate doar celulele grase, în timp ce tegumentul, fibrele de colagen și restul țesuturilor sunt protejate.

Aplicatorul trage în cavitatea acestuia țesutul adipos printr-un efect de vacuum ce oprește temporar circulația sangvina și facilitează înghețarea celulelor grase. După acest tratament, se instalează procesul natural de eliminare al grăsimilor printr-un sistem de reciclare realizat de organism. Imediat dupa sedinta zona tratata este eritemato-edematoasa – rosie si putin umflata, uneori cu mici puncte purpurice datorita vacuumului. Acest aspect dispare in cateva ore. Efectele tratamentului devin vizibile in aproximativ 2 luni. Se pot realiza maxim 3 sedinte pe zona, spatiate la 45-60 zile. Procedura nu e indicata pacientilor care au boli ce presupun sensibilitate la frig, celor cu afectiuni severe ale ficatului, diabet zaharat necontrolat, imunodepresie severa.

Daca problema nu e reprezentata de grasime localizata sau celulita ci doar de laxitatea pielii se pot efectua proceduri pentru imbunatatirea tonusului cutanat (skin thightening), folosind dispozitivul E-Two Sublime sau Laserul Gentle Max Pro. Desi ambele metode de tratament sunt utilizate in special la nivelul fetei, cu ajutorul lor putem trata si pielea laxa de pe brate sau abdomen. E-Two Sublime foloseste radiofrecventa, in timp ce laserul Gentle Max Pro utilizeaza infrarosu pentru a incalzi colagenul dermic si a determina contractia si remodelarea acestuia, imbunatatind astfel tonusul pielii. Pentru ca perioada de recuperarea este zero este un tratament non-invaziv foarte cautat. Este nevoie de mai multe sedinte de tratament, spatiate la 4 saptamani pentru obtinerea rezultatului dorit.

Dr. Nectara Mitroi

Medic primar dermatologie Clinica de Dermatologie Estetica DermaLife. Membru al Societatii Romane de Dermatologie. Membru al Societatii Romane de Dermato-Oncologie. Membru al Societatii Romane de Medicina Estetica.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Copyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.hosting & realizare silverline.servicesCopyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.


hosting & realizare silverline.services