Skin tightening

Dupa varsta de 30 de ani, productia de elastina si colagen scade in piele, ducand la aparitia de zone de piele laxa la nivelul fetei, gatului si corpului.
skin thightening

Pe masura ce imbatranim, relieful fetei se modifica. Dupa varsta de 30 ani isi fac aparitia progresiv ridurile, laxitatea cutanata, volumului pometilor incepe sa se reduca, se accentueaza santurile nazogeniene.

Productia de elastina si colagen scade in piele, ducand la aparitia de zone de piele laxa la nivelul fetei, gatului si corpului.Skin tighteningul laser este o procedura destinata persoanelor cu laxitate usoara-moderata, ce nu au nevoie de interventii de chirurgie plastica  tip lifting chirurgical sau de reducere a excesului de piele.

Zonele frecvent tratate sunt fata, linia mandibulei, gatul, bratele, genunchii sau abdomenul central.
In ce consta tratamentul?

Scopul tratamentului este obtinerea unei temperaturi de 40-44 C la nivelul suprafetei cutanate prin efectuarea mai multor pasaje laser pe o anumita zona.

Aceasta incalzire de suprafata, resimtita de pacient ca o senzatie din ce in ce mai intensa de caldura si usoare piscaturi, corespundeunei temperature de 65 C la nivelul dermului, temperatura la care se produce contractia fibrelor de colagen din piele si scurtarea acestora precum si stimularea fibroblastelor dermice, pentru a produce noi fibre de colagen.


Cat dureaza? Cate sedinte sunt necesare?

Durata tratamentului este de 20-40 minute, variabil in functie de zonele tratate si de numarul de pasaje efectuate. De obicei, se executa intre 1-3 pasaje pe fiecare zona de tratament.

Se recomanda 4-6 sesiuni de tratament spatiate la 1 luna in prima faza a tratamentului, apoi sedinte de intretinere la interval de 3-6 luni.Beneficii:

  • reduce laxitatea cutanata usoara-moderata la nivelul getei, gatului, abdomenului
  • tratamentele repetate pot produce un efect de lifting nonchirurgical
  • perioada de recuperare minima – usoara roseata ce dispare rapid (minute-ore)
  • risc minim de efecte secundare
  • rezultate durabile pana la 1 an

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.hosting & realizare silverline.servicesCopyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.


hosting & realizare silverline.services