Profesionalism. Experienţă. Excelență.

Medic primar dermatolog

Imi doresc ca pacientii mei sa se simta bine pentru ca atunci arata cel mai bine. Sunt mereu pregatita in a oferi ingrijire medicala exceptionala pacientilor mei, utilizand metode moderne de tratament pentru diverse afectiuni ale pielii si tehnologie ultramoderna pentru tratamente estetice sau tratament minim invaziv chirurgical.


Dr. Nectara Andra Mitroi este medic primar dermato-venerologie, avand competente avansate in dermato-cosmetologie. Originara din Buzau, d-na Dr. Nectara Mitroi a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’ din Bucuresti, in anul 2005, dupa care s-a specializat in Dermato-venerologie, lucrand la clinica Dr. Mihaela Leventer. In anul 2011, s-a alaturat echipei DermaLife, unde ofera consultatii si efectueaza interventii chirurgicale dermatologice, tratamente laser, dermatocosmetica, dermatoscopie simpla si digitala.


Specializata in tratamente combinate adaptate nevoilor individuale ale pacientilor, Dr. Nectara Mitroi isi bazeaza expertiza profesionala pe o gama larga de tratamente, pentru a asigura o varietate de proceduri si de rezultate concentrate si specifice pacientului. Tehnologia avansata utilizata azi, ce include laser si lumina intens pulsata, permite asocierea dintre pacient si tehnologia potrivita pentru fiecare obiectiv estetic in parte care trebuie sa fie unic si conform nevoilor individuale.

La sfarsitul unui tratament, cel mai bun compliment pe care il poate primi un practician este atunci cand pacientul isi regasteste frumusetea si echilibrul interior si afirma asta cu toata convingerea. Dr. Nectara Mitroi practica noul model de “estetica responsabila”, incepand cu epiderma si terminand cu elementele structurale ale fetei, astfel incat pacientii sa arate natural, odihniti si sa isi pastreze trasaturile individuale si sarmul la sfarsitul tratamentului.


Dr. Nectara Mitroi contribuie frecvent la publicatiile de beauty si lifestyle din media romaneasca prin publicarea de articole specifice domeniului, a participat la numeroase interviuri pe teme intens dezbatute in prezent precum injectabilele dermice, epilarea definitiva si tratamentul targetat la leziunilor vasculare si despre dermatoscopie, un instrument veritabil pentru monitorizarea si depistarea precoce a cancerului de piele.

De asemenea, stagiile de pregatire si perfectionare, participarile frecvente la congresele internationale de dermatovenerologie si estetica dermatologica o mentin ancorata intr-un domeniu care progreseaza cu o rapiditate nemaintalnita. Tineretea fara batranete si sanatatea pielii care sa vina din interior sunt dezideratele viitorului dar pana acolo, prezentul este ofertant si promite nenumarate optiuni de tratament care acum 20 de ani pareau de neconceput.Program de lucru

Verificați programul și apăsați butonul Sună pentru a intra în contact cu recepția clinicii DermaLife.Mai multe despre Dr. Nectara Mitroi

Dermatologia ca pasiune


  • Afilieri profesionale
  • Etape în carieră

Membru al Societatii Romane de Dermatologie
Membru al Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala
Membru al International Society of Dermoscopy
Membru al European Association of Dermatology and Venerology
Membru al Societatii Romane de Dermato-Oncologie
Membru al European Society of Cutaneous Lupus Erythematosus

Medic primar dermatologie, Clinica de Dermatologie Estetica DermaLife (2016-prezent)
Medic specialist dermatologie, Clinica de Dermatologie Estetica DermaLife (2011-2016)
Medic specialist dermato-venerologie, Hyperclinica MedLife Baneasa (2011-2016)
Medic specialist dermatologie, Clinica Dermastyle, Bucuresti (2008-2011)
Medic rezident dermato-venerologie, Clinica Dermatologie I, Spitalul Clinic Colentina, Bucuresti (2005-2009)

Pasiunea pentru medicină

în cifre

Convingerea mea este că frumusețea poate fi definită într-un număr infinit de feluri.


0123456789001234567890+

ani de experiență

în dermatologie clinică și medicină estetică


0123456789001234567890+

articole/interviuri

în reviste de specialitate și publicații on-line


0123456789001234567890+

lucrări științifice

prezentate la congrese și seminarii de profil


0123456789001234567890+

cursuri și stagii

de formare profesională în domeniu
Viața lor a devenit mai frumoasă

Povești de succes & mărturii ale pacienților

Siguranță, calitate și experiență. Rezultate pe care să te poți baza. În mod constant.


Oameni dragi și frumoși

Alunițele nu mai reprezintă o problema sau o chestiune inestetică! Doamna doctor Nectara Mitroi, medic primar dermato-venerologie, de la clinica DermaLife, mă ajută să le țin mereu sub supraveghere și îi mulțumesc pentru asta!

Ilinca Vandici
Multumesc mult!

Am apelat la doamna Dr. Mitroi Nectara, pentru că am încredere în experientă dânsei şi a echipei cu care lucrează. Am scăpat de pilozitatea de pe braţe dar şi de pufuleţul din zona tâmplelor!

Claudia Pavel
Fără riduri

Doamna Dr. Nectara Mitroi, medic primar dermato-venerologie de la DermaLife, este responsabilă de dispariția ridurilor mele! Acum mă simt mai tânără, arăt și mă simt mult mai bine și sunt complimentată oriunde merg.

Andreea M.
Copyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.hosting & realizare silverline.servicesCopyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.


hosting & realizare silverline.services