Intraceuticals

Produsul care ofera o combinatie de acid hialuronic cu structura moleculara usoara, vitaminele A, C, E si ceai verde.

Cum functioneaza tratamentul cu Intraceuticals?

Tratamentul cu Intraceuticals Rejuvenate este un tratament neinvaziv, care vizeaza reducerea liniilor fine si a ridurilor de expresie si imbunatateste nivelul general de hidratare al dermului.. Un tratament cu Intraceuticals Rejuvenate foloseste trei elemente pentru a obtine rezultate instantanee si cu adevarat dramatice:

  1. Oxigenul aplicat sub presiune usoara ajuta la livrarea ingredientelor care previn imbatranirea pielii in acelasi timp cu racirea si calmarea acesteia.
  2. Serul unic de reintinerire contine acid hialuronic si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea instantanee a pielii, rezultand o suplete si fermitate sporita.
  3. Produsele de sustinere a tratamentului ofera o protectie sporita, sigileaza si completeaza substantele nutritive aplicate la nivelul pielii, avand un efect sinergic cu acestea si ajutand la obtinerea de rezultate durabile.

Tehnica de aplicare in straturi multiple sau layering cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este un ingredient natural care se regaseste in structura pielii. Versiunea light a acidului hialuronic din serul de rejuvenare faciala este absorbita rapid de piele pentru o dispersare maxima a nutrientilor. Medicul aplica apoi gelul de hidratare Rejuvenate cu acid hialuronic de diverse greutati moleculare, care ofera un rezervor de nutrienti pientru piele si finiseaza pielea cu crema de sigilare a hidratarii, care contine acid hialuronic, pentru a hidrata in profunzime pielea. Astfel, ultimul pas in hidratarea intensa a tenului este complet. Aceasta tehnica de aplicare multi-strat se numeste „layering cu acid hialuronic”.

Care sunt pasii tratamentului cu Intraceuticals?

Pasul 1: Tratamentul profesional de aplicare a produsului Rejuvenate

Acesta este primul pas in transformarea vizibila a pielii dumneavoastra. Racirea, calmarea si aplicarea de oxigen sub presiune creste absorbtia serului de rejuvenare si imbunatateste in mod natural nivelul de hidratare al pielii, in timp ce vitaminele si antioxidantii il protejeaza si il apara de factorii nocivi din mediul inconjurator.

Produsul ofera o combinatie de acid hialuronic cu structura moleculara usoara, vitaminele A, C, E si ceaiul verde iar rezultatul aplicarii este o piele iluminata instantaneu, ridurile si liniile fine sunt estompate pe loc, impreuna cu un volum mai bun si o fermitate sporita. Pielea va fi hidratata profund, echilibrata si va straluci de vitalitate. In plus, rezultatele vor continua sa se imbunatateasca in zilele urmatoare, impreuna cu utilizarea continua a produselor la domiciliu.

Pasul 2: Aplicarea gelului de rejuvenare

Gelul de hidratare Rejuvenate este urmatorul pas al tratamentului. El sigileaza pielea si creeaza o bariera invizibila impotriva pierderilor de apa transepidermica.  Se aplica de 2 ori pe zi. Pentru conturul ochilor se foloseste un gel special, cu concentratie dubla de acid hialuronic cu diverse greutati moleculare.

Pasul 3: Aplicarea cremei de rejuvenare si hidratare a pielii

Pasul final din procesul de aplicare in straturi multiple a acidului hialuronic este reprezentat de aplicarea unui produs intens hidratant care contine acid hialuronic cu o greutate moleculara mare, care asigura o hidratare intensa si contine un amestec de uleiuri esentiale de jojoba, macadamia, grau, migdale dulci, pentru a completa si sigila hidratarea la nivelul pielii. Vitaminele A, C, E si ceaiul verde protejeaza si ajuta impotriva stresului oxidativ si a semnelor vizibile de imbatranire prematura. Acest proces de aplicare a acidului hialuronic in mai multe straturi ofera o hidratare de neegalat si rezultate de lunga durata.

Utilizarea produselor de sustinere a tratamentului reprezinta o etapa esentiala si ajuta la extinderea beneficiilor pe o perioada medie. Aplicati produsele cu rigurozitate si pregatiti-va sa fiti impresionati de abordarea inovatoare a tratamentului Intraceuticals.


Copyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.hosting & realizare silverline.servicesCopyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.


hosting & realizare silverline.services