Blog

Pentru că sănătatea paciențlior mei este pe primul loc, discutăm și găsim întotdeauna cele mai bune opțiuni de tratament.
acid-hialuronic-1200x675.jpg

Ce cauzeaza imbatranirea fetei?

Odata cu trecerea timpului, expunerea la diversi factori de mediu: radiatii, fumat, ultraviolete, coroborata cu procesul de imbatranire cronilogica, va duce la schimbari graduale ale pielii si structurilor subcutanate.

Productia continua de colagen si elastina, fibre responsabile de suportul, elasticitatea si tonusul pielii, isi va incetini ritmul, pielea modificandu-si aspectul  prin aparitia ridurilor si laxitatii din ce in ce mai pronuntate.


skin-tightening.jpg

Remodelarea corporala include toate procedurile ce pot fi realizate pentru sculptarea suprafetei corporale, reducerea grasimii localizate si a celulitei, imbunatatirea tonusului muscular si al pielii.

In cadrul Clinicii Dermalife avem la dispozitie o serie de dispozitive medicale performante, de ultima generatie, non-invazive pentru a obtine efecte vizibile, durabile in timp, fara a fi nevoie de perioada de recuperare.

Dermalife dispune de cele mai noi metode de tratament atat pentru celulita cat si pentru grasimea localizata si laxitatea pielii.

O problema frecventa a doamnelor si domnisoarelor este celulita sau aspectul de „coaja de portocala”.Se estimeaza ca 80% din femeile peste 20 ani au celulita.


rejuvenare-1200x676.jpg

Clinica de Dermatologie Estetica DermaLife dispune de o gama larga de dispozitive cu ajutorul carora putem, pe de o parte, trata diverse afectiuni cutanate precum cuperoza, petele pigmentare,venectaziile, pilozitatea excesiva (laserul PDL, Nd-Yag si Alexandrit), celulita (Vela Shape) dar si infrumuseta pielea – cu accent pe luminozitate, tonus, reducerea sau corectarea ridurilor fine, corectia cicatricilor (laserul Nd-Yag si dispozitivul E-TWO). Tratamentele sunt individualizate, adresate necesitatilor fiecarui pacient in parte, recomandarea procedurilor fiind facuta dupa o atenta examinare efectuata de medicul dermatolog.

Daca vorbim despre pete brune (lentigine) induse de expunerea la soare, la nivelul fetei, gatului  decolteului sau mainilor exista acum o solutie pentru indepartarea lor – laserul Alexandrit. Tinta laserului o reprezinta pigmentul brun (melanina), aflata in exces in aceste tipuri de leziuni. Tratamentul nu necesita anestezie locala, discomfortul fiind minim in timpul procedurii. Dupa procedura, apare o accentuare a pigmentarii leziunii, insotita de o usoara roseata, pentru ca in cateva zile sa se produca o crusta fina la suprafata. Indepartarea crustei lasa o piele roz, care isi recapata aspectul normal in timp. Poate fi nevoie de una sau mai multe sedinte de tratament spatiate la interval de o luna.Copyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.hosting & realizare silverline.servicesCopyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.


hosting & realizare silverline.services