GentleMax Pro®

GentleMax PRO include doua lasere intr-o singura platforma, care acopera o gama larga de tratamente si interventii dermatologice.

Laserul asigura indepartarea parului nedorit sau in exces indiferent de culoarea pielii, elimina keratozele si/sau petele solare indiferent de zona corpului care necesita tratament, trateaza roseata si vasele sparte de la nivelul fetei sau membrlor inferioare, reface elasticitatea si reda fermitatea pielii laxe.

Tratamentul laser Gentle Max Pro nu necesita anestezie. Discomfortul pacientului in timpul procedurii este minim, datorita dispozitivului de racire incorporat (Dynamic Cooling Device) ce emite un spray criogen odata cu spotul laser. Racirea tegumentului ofera confort si siguranta.

Indepartarea parului nedorit (epilarea laser)

Laserul reprezinta standardul de aur din domeniu oferind o indepartare eficienta a parului nedorit pentru tipurile de piele I-IV. Cu ajutorul laserului epilarea definitiva se transforma intr-o procedura sigura, rapida si eficienta dublata de satisfactia si confortul pacientului. De obicei, indepartarea permanenta a parului necesita minim 6 tratamente spatiate la interval de 1-3 luni.

Tratamentul petelor brune (lentigo/keratoze solare)

Laserul Alexandrit poate elimina eficient petele solare fara a produce cicatrici in zonele tratate. Toamna si iarna sunt cele mai bune sezoane pentru a planifica astfel de tratamente de corectare si intinerire a pielii, deoarece pielea trebuie protejata de expunerea la soare inainte si dupa procedura, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Unele leziuni sau pete pot necesita mai multe tratamente.

Tratamentul rosetii si al vaselor de sange sparte

GentleMax trateaza cu succes cuperoza – roseata difuza din obraji, de pe nas si barbie cauzata de capilare dilatate. De asemenea, pot fi tratate venectaziile (vasele dilatate de pe picioare) cu calibru de pana la 2-3 mm. Tratamentul trebuie efectuat in sezonul rece, iar pielea nu trebuie sa fie bronzata sau expusa recent la soare. In functie de tipul leziunilor tratate pot fi necesare mai multe sedinte laser, spatiate la 1-3 luni. Sarcina, alaptarea, orice medicatie cu efect fotosensibilizant sau boli ce presupun fotosensibilitate (lupus, porfirie, epilepsie) reprezinta o contraindicatie a tratamentului.

Rejuvenarea si refacerea elasticitatii pielii

Elasticitatea si fermitatea pielii sunt doua caracteristici esentiale pentru un ten tanar, fresh si stralucitor. Laserul asigura refacerea fermitatii pielii la nivelul fetei si pe linia maxilarului inferior, prin stimularea productiei de noi fibre de colagen. Sunt necesare mai multe sedinte de tratament, spatiate la 4-6 saptamani. Aceasta procedura nu necesita anestezie si se poate programa oricand pentru ca nu exista o perioada de recuperare dupa tratament.

Tratamentul onicomicozei (ciuperca unghiilor)

Laserul Nd Yag poate ajuta si in tratamentul onicomicozei. Incalzirea patului unghial de catre spoturile laser emise cu frecventa mare duce la distrugerea sporilor de ciuperca si sustine cresterea sanatoasa a unghiei. Sunt necesare sedinte lunare pana la cresterea normala a unghiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.hosting & realizare silverline.servicesCopyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.


hosting & realizare silverline.services