eTwo® Sublative | Laser CO2RE

Ce este ETWO  si ce poate trata?

ETWO Sublative este un dispozitiv pe baza de radiofrecventa bipolara fractionata folosit pentru rejuvenarea cutanata (tratamentul ridurilor fine si medii) dar si pentru anumite afectiuni precum cicatrici postoperatorii, postacnee, postvaricela sau vergeturi.

Aplicatorul Sublative conduce radiofrecventa bipolara prin matricea de electrozi a dispozitivului. Livrarea fractionata a RF cauzeza mici leziuni ablative (defecte) la nivelul epidermului si dermului, acestea initiind un proces rapid de vindecare a tesutului prin reiinoirea celulara si producerea de noi fibre de colagen. Pielea sanatoasa din jurul punctelor de matrice accelereaza procesul de vindecare a dermului.

Rezultatul: o piele mai fina, textura imbunatatita, reducerea ridurilor si discromiilor cutanate (modificari de culoare), ameliorarea vergeturilor si cicatricilor.

Care sunt efectele secundare si contraindicatiile tratamentului?

In cateva minute dupa sedinta apare o roseata si umflatura la nivelul zonei tratate, ce diminua treptat in 2-3 zile. Ulterior, la suprafata pielii vor fi vizibile mici cruste, punctiforme, situate in dreptul electrozilor matricei. Ele vor disparea in aproximativ 2 saptamani in mod natural, fiind interzisa folosisea scrubului sau abraziunii locale pentru indepartarea lor.

Tratamentul presupune un discomfort minim si nu necesita anestezie locala.

Zona tratata nu trebuie expusa la soare cel putin 1 luna inainte de inceperea tratamentului, pe tot parcursul tratamentului si 1 luna dupa ultima sedinta. In caz contrar pielea poate suferi arsuri ce se pot solda cu pete hiper sau hipopigmentare. Din acest motiv ETWO Sublative este un tratament adecvat pentru sezonul toamna-iarna.

Tratamentul nu se poate efectua in perioada de sarcina sau alaptare, daca exista rani sau leziuni pe zona de tratament, in cazul anumitor boli cronice sau consumului anumitor medicamente.

Cate sedinte sunt necesare?

Sedintele se spatiaza la interval de 4 saptamani, timp necesar pielii pentru a sintetiza fibrele de colagen ce participa la regenerarea pielii. Numarul de sedinte difera de la pacient la pacient, in functie de tipul afectiunii tratate si de obiectivele stabilite impreuna cu medicul dermatolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.



hosting & realizare silverline.services



Copyright Dr. Nectara Mitroi 2011-2018.


hosting & realizare silverline.services